Σβίγκου:Καμιά ρωγμή στον ΣΥΡΙΖΑ

αρχείο λήψης (1)Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου,μιλώντας στο Star, ερωτηθείσα αν οι αντιρρήσεις των «53+» αναφορικά με τη συνταγματική αναθεώρηση απειλούν την κυβερνητική συνοχή δήλωσε πως δεν υπάρχει«Καμία ρωγμή στον ΣΥΡΙΖΑ»  .

Παράλληλα,επεσήμανε ότι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει διάλογος τόσο για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο όσο και τη συνταγματική αναθεώρηση.

«Η συνταγματική αναθεώρηση είναι και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης», σημείωσε και πρόσθεσε: «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν υπάρχει καμία “ρωγμή”».

Σχολιάζοντας τη στάση της Ν.Δ., είπε ότι απορρίπτει κάθε αλλαγή στον εκλογικό νόμο, ότι δεν έχει πρόταση να καταθέσει και πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι «να περισώσει το μαγαζί της».

Ως προς τα εργασιακά η κ. Σβίγκου τόνισε ότι «δεν θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα της Ν.Δ., τις ομαδικές απολύσεις και τον περιορισμό των εργασιακών δικαιωμάτων».

«Είμαστε απόλυτοι ως προς την υπεράσπιση των εργασιακών σχέσεων και ως προς την απόρριψη όλων των παράλογων και αποκρουστικών απαιτήσεων που έχει η πλευρά των δανειστών συνεπικουρούμενη από τη ΝΔ», τόνισε και υποστήριξε ότι «η ΝΔ φορά την προβιά των δανειστών εντός της χώρας και πιέζει για μεγαλύτερη περιστολή των εργασιακών δικαιωμάτων».

Ως προς τη χθεσινή συγκέντρωση, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι ο κ. Μητσοτάκης «έπαιξε και έχασε με τους “Παραιτηθείτε”, παρασύρθηκε από κακούς συμβούλους», παρατηρώντας ότι «τα κινήματα δεν φτιάχνονται καθ’ υπαγόρευση».

Σχετικά Νέα