Σβίγκου:Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής

αρχείο λήψης (4)

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9 FM κατηγόρησε για  “υποκρισία” και “έλλειψη συνέχειας” στην πολιτική τους τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ,υπογραμμίζοντας ότι έχουν μεγάλη ευθύνη για το πού έφτασε η χώρα, τους μήνες που η κυβέρνηση έκανε σκληρή διαπραγμάτευση δεν συνέδραμαν και την καλούσαν να υπογράψει συμφωνία και “τώρα φόρεσαν μια νέα αντιμνημονιακή ενδυμασία και καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση για πράγματα που έχουν ψηφίσει ή οι ίδιοι λέγανε ότι θα έπρεπε να είχαν ψηφιστεί εδώ και χρόνια”.

 

Αναφορικά με τη στάση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και το ενδεχόμενο η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή να βρεθεί με 154 βουλευτές, η κ. Σβίγκου απάντησε: “θα δούμε τι θα κάνει ο κ. Νικολόπουλος”.

Παράλληλα,σε ό,τι αφορά τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα “είναι συμπαγής και ως προς το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα και θα κάνει τα πάντα για να υλοποιηθεί ένα σχέδιο που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση με διασφαλισμένη την κοινωνική συνοχή”.

Τελος,αναφορικά με τις διαμαρτυρίες απέναντι στην κυβέρνηση που εκφράζουν με κινητοποιήσεις κοινωνικές ομάδες απάντησε ότι η κυβέρνηση κατανοεί την αγωνία των πολιτών, διότι υπάρχουν μέτρα που είναι επώδυνα. Δεν τους αντιμετωπίζει με τα ΜΑΤ και το θέμα είναι σε συνεργασία με αυτές τις κοινωνικές ομάδες και με την εφαρμογή ενός παράλληλου προγράμματος να βρεθεί ένας κοινός τόπος που θα σέβεται τις υποχρεώσεις του Μνημονίου και θα απαλύνει τις επιπτώσεις του. Κι αυτό, όπως είπε η κ. Σβίγκου, “είναι μια δύσκολη εξίσωση”.

Σχετικά Νέα