Ρ.Σβίγκου:«Οι καναλάρχες χρησιμοποιούν τους εργαζομένους τους σαν ασπίδα για να προστατευτούν»

rania-svigkou-sbigkou

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου τονίζει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ότι οι  καναλάρχες χρησιμοποιούν ως «ασπίδα προστασίας» τους εργαζομένους τους.

Παράλληλα ,η  Ράνια Σβίγκου υπογραμμίζει πως στο πλαίσιο του ασφυκτικού προγράμματος απαιτείται κατάλληλη προετοιμασία και βούληση για την άσκηση προοδευτικής πολιτικής ενώ προσθέτει πως στη διαπραγμάτευση υποτιμήθηκε πως το Grexit συνιστά απειλή για μόνο ένα μέρος της ευρωπαϊκής ηγεσίας, ενώ για ένα άλλο αποτελεί μέρος του σχεδίου της.

Επιπλέον,η  εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει «Η επίθεση που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναμενόμενη, καθώς η νομιμότητα θα πλήξει όλους όσοι είχαν μάθει εδώ και τόσα χρόνια στο καθεστώς της αδιαφάνειας και της αυθαιρεσίας. Θα έλεγα μάλιστα ότι, παρ’ όλο που αυτή η επίθεση κατευθύνεται απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα, στόχευση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό του»ενώ προσθέτει  «Ολα δείχνουν πως το σχέδιο του Σόιμπλε για «προσωρινό time out» της Ελλάδας από την ευρωζώνη «ήρθε για να μείνει». Δεν θα πρέπει επίσης να θεωρηθεί τυχαία η πρόσφατη επίθεση του Γάλλου υπουργού Οικονομικών Σαπέν στον Γερμανό ομόλογό του ακριβώς για αυτό το ζήτημα».

 

«Τα “φάλτσα” και οι προσωπικές στρατηγικές είναι το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε σε αυτήν τη συγκυρία», καταλήγει.

Σχετικά Νέα