Δημοσιεύθηκε στις: Πε, Ιούλ 30th, 2015

Ρ.Ρινάλντι:«Προσυπογράφουμε το βάθεμα της υποτέλειας που δεν είναι δουλειά της αριστεράς»

images

O Ρούντι Ρινάλντι μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το Μαξίμου έχει τεράστιες ευθύνες που η χώρα οδεύει σε εθνική και κοινωνική καταστροφή.

Επιπλέον,τόνισε  ότι ενώ ήδη έχουν ληφθεί κυβερνητικές αποφάσεις και έχουν υπογραφεί διακρατικές συμφωνίες, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται κατόπιν εορτής να συσκεφθεί και να αποφασίσει τη στρατηγική του ενώ υπογράμμισε  ότι η διαδικασία αυτή γίνεται για να λυθούν τα χέρια εκείνων που έχουν αποφασίσει τις πολιτικές αυτές, να συνεχίσουν «εν λευκώ».Ο κ. Ρινάλντι ανέβασε τους τόνους, απευθυνόμενος στον εκ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, για την αποστροφή του σχετικά με την τιμή των μακαρονιών, απαιτώντας περισσότερο σεβασμό στον κόσμο που «βιώνει με τρομερό τρόπο την κρίση».Παράλληλα,ανέφερε ότι «άλλα είπαμε στον λαό», προσθέτοντας ότι «πληγώθηκε η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τον λαό».

Τέλος,επισήμανε ότι με αυτά που υπέγραψε και ψήφισε η κυβέρνηση, το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταλλαχθεί, τόνισε την αναγκαιότητα αποσόβησης της επερχόμενης καταστροφής, πρόσθεσε ότι «προσυπογράφουμε το βάθεμα της υποτέλειας που δεν είναι δουλειά της αριστεράς» και κατέληξε λέγοντας θα είμαστε παρόντες στα κινήματα.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo