Ρίβερ-Μπόκα: Άγρια επεισόδια και επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα (Βίντεο)

Οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στο πούλμαν της «μισητής» αντιπάλου και έσπασαν τζάμια – Δακρυγόνα έξω από το «Monumental», η Μπόκα ζητά αναβολή – Τρεις παίκτες της χρειάζεται να πάνε στο νοσοκομείο, ενώ ο μέσος Πάμπλο Πέρες έχει γυαλιά στο μάτι – Με μία ώρα καθυστέρηση, στις 23:00 ώρα Ελλάδος η έναρξη, λέει η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής

Θλιβερές εικόνες στην Αργεντινή λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στη Ρίβερ και την Μπόκα Τζούνιορς.

Οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στο πούλμαν της «μισητής» αντιπάλου και μάλιστα έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των μελών της αποστολής, καθώς κατάφεραν να σπάσουν και κάποια τζάμια στο πλάι του οχήματος. Οι οπαδοί της Ρίβερ πέταξαν πέτρες στο πούλμαν της Μπόκα, καθώς περνούσε ανάμεσά τους, ενώ έριξαν ακόμα και σπρέι πιπεριού στα μέλη της αντίπαλης αποστολής!

Παράλληλα, επικράτησε αρκετή ένταση γενικότερα εκτός του Monumental, ενώ έπεσαν και δακρυγόνα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναπνεύσουν καλά οι ποδοσφαιριστές, αλλά και πολλοί οπαδοί, που βρίσκονταν ήδη στο γήπεδο.
Η Μπόκα ζητά να αναβληθεί ο τελικός, καθώς τουλάχιστον τρεις παίκτες της πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, ενώ ένας εξ αυτών, ο μέσος Πάμπλο Πέρες, έχει γυαλιά στο μάτι.

Με μία ώρα καθυστέρηση, στις 23:00 ώρα Ελλάδος η έναρξη, λέει ωστόσο η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής, ξεκαθαρίζοντας ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Σχετικά Νέα