Π.Σκουρλέτης: Μεγάλο πολιτικό ζήτημα η διαφοροποίηση Καμμένου

«Είναι μεγάλο πολιτικό ζήτημα ένας απ’ τους πρώτους υπουργούς και εταίρους της κυβέρνησης να έχει τέτοια διαφωνία» σημείωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στην ΕΡΤ για το plan b για το Μακεδονικό.

«Είναι θετικό που ο κ. Καμμένος αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει διευκρινίσεις ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι θετικό επίσης το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος διευκρίνισε πως «την κύρια ευθύνη για θέματα εξωτερικής πολιτικής την έχουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών».

«Eκείνο το οποίο κατά τη γνώμη μου παραμένει πολιτικό ζήτημα είναι όταν ο κ. Καμμένος έχει μια μεγάλη διαφοροποίηση, μια διαφωνία για το θέμα της Μακεδονίας φτάνει στο σημείο να λέει ότι “εγώ θα άρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση“», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Αυτό είναι μια μεγάλη αντίφαση σε σχέση με τους τρεις λόγους, για τους οποίους, όπως είπε, συγκυβερνάει. Πως λοιπόν έρχεσαι και λες ότι θα άρεις την εμπιστοσύνη σου; Αυτό, είναι ένα μεγάλο πολιτικό λάθος εκ μέρους του» συνέχισε.

Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι είναι πολιτικό ζήτημα αυτή η αντίφαση την οποία οφείλει να ξεδιαλύνει. «Αυτά ξεφεύγουν από κάποια όρια», τόνισε.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα