Π.Πολάκης: Πρέπει να μπει νέο αίμα-μεγάλο μέρος των δικαστών είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα

ΠΟΛΑΚΗΣ 45.JPGΜιλώντας σε εκδήλωση στο Περιστέρι, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση στο Δικαστικό Σώμα, αναφέροντας πως χρειάζεται νέο αίμα, καθώς πολλοί δικαστές είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων. «Υπάρχει μεγάλο θέμα με τη Δικαιοσύνη. Πρέπει να μπουν νέοι άνθρωποι μέσα σε αυτή, γιατί μεγάλη μερίδα των δικαστών είναι -για να το πω ευγενικά- εξαρτώμενοι ή -για να το πω κανονικά- στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Πολάκης, ανήμερα της αυτοκτονίας του Αρη Βελουχιώτη, το πορτρέτο του οποίου φιγουράρει στο γραφείο του, ζήτησε να υπάρξουν «μαυροσκούφηδες» που θα εφαρμόσουν την κυβερνητικη πολιτική.

Ο κ. Πολάκης, κινούμενος στη γραμμή που χάραξε προ ημερών ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, έσπευσε να βγάλει πόρισμα και για τον θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου, λέγοντας ότι για πρώτη φορά η κυβέρνηση έβαλε χειροπέδες σε δημοσιογράφους-εκβιαστές και για έναν από αυτούς δεν ήταν ατύχημα και τόσο, ως φαίνεται.

 

Σχετικά Νέα