Δημοσιεύθηκε στις: Πε, Ιούλ 30th, 2015

Π.Λαφαζάνης:«Έχουμε δικτατορία του ευρώ»

panagiotis-lafazanis2

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως εάν θέλουμε να ορίσουμε το πολίτευμα μας έχουμε δικτατορία του ευρώ.

Παράλληλα,ο κ Λαφαζάνης τόνισε πως κανείς δεν κρατάει αριστερόμετρο καθώς δεν υπάρχουν τέτοια, ενώ πρόσθεσε πως όλοι πονάνε εξίσου το κόμμα.Όπως χαρακτηριστικά είπε »Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ενότητα για να πάει μπροστά η χώρα, για να πάει μπροστά η Αριστερά, γι αυτό κάποιοι δίνουμε τη μάχη. Για να μη πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μνημονιακό τέλμα»ενώ πρόσθεσε »Θα οδηγηθούμε σε εξευτελισμό αν θεσμοθετήσουμε τη μνημονιακή πολιτική και αν συνομολογήσουμε ένα τρίτο μνημόνιο. Έχουμε έναν ιδιόμορφο ολοκληρωτισμό, δεν υπάρχει δημοκρατία».

Επίσης ο  κ Λαφαζάνης είπε » Επικρατεί ο ευρωμονόδρομος, στην  πραγματικότητα αν θέλουμε να ορίσουμε το πολίτευμα μας έχουμε δικτατορία του ευρώ»ενώ πρόσθεσε»Δεν έχουν σημασία τα δημοψηφίσματα και το ερώτημα είναι θα το ανεχτούμε;»
Καταλήγοντας τόνισε πως  δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και πρόσθεσε, πως βέβαια  η εναλλακτική λύση δεν είναι ο λαϊκισμός και η δημαγωγία.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo