Π.Λαφαζάνης:Ο Μητσοτάκης Θα είναι το «δεξί» χέρι του Τσίπρα

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είναι μόνο ο αρχηγός της Κεντροδεξιάς, αλλά και ο “βοηθός” και το “δεξί” χέρι του Αλ. Τσίπρα για να εφαρμόσει πλήρως και με συνέπεια, χωρίς καμία χαλάρωση, το τρίτο μνημόνιο λεηλασίας και διάλυσης της κοινωνίας» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τα Χανιά.

«Πρώτη κουβέντα του Κυρ. Μητσοτάκη, αμέσως μετά την εκλογή του, ήταν ότι πρέπει να τελειώνουμε με τον “λαϊκισμό”. Αυτό σε πολιτική μετάφραση σημαίνει να μπει τέρμα σε όποια λαϊκά δικαιώματα και εργασιακές κατακτήσεις έχουν απομείνει όρθια.Lafazanis-1

Να μπει τέρμα στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας αλλά και να ολοκληρωθεί η φτωχοποίηση των μικρομεσαίων στρωμάτων στην πόλη και στην ύπαιθρο σε όφελος των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, της διαπλοκής, των πολυεθνικών επιδρομέων και του γερμανικού κατεστημένου.

Ο Αλ. Τσίπρας είναι ο αναξιόπιστος και μεταλλαγμένος νεομνημονιακός πρωθυπουργός και ο Μητσοτάκης ο μνημονιακός και νεοφιλελεύθερος “από “κούνια και με τη “βούλα” αρχηγός της “συμπολιτευόμενης” αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ο Τσίπρας στην πρωθυπουργία και ο Μητσοτάκης στην αρχηγία της ΝΔ είναι το δίδυμο, που εάν δεν εμποδιστεί, θα ολοκληρώσει την μνημονιακή καταστροφή της χώρας» είπε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας.

Στη συνέχεια ο Παν. Λαφαζάνης, αναφερόμενος στην κυβερνητική πρόταση για τις συντάξεις, τόνισε ότι «η Ελλάδα οδηγείται σε συντάξεις φτώχειας, πείνας και εξαθλίωσης και στο τέλος του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης, ενώ για τη νεολαία οι συντάξεις θα γίνουν μουσειακό είδος.

Σήμερα όσο ποτέ χρειάζεται παλλαϊκή κινητοποίηση για να μην περάσει η πρόταση-λαιμητόμος της κυβέρνησης, που στον πυρήνα της έχει την ουσιαστική στήριξη της ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη. Η παλλαϊκή συμμετοχή στα συλλαλητήρια του Σαββάτου για την υπεράσπιση των συντάξεων είναι θέμα επιβίωσης του τόπου και της ελληνικής κοινωνίας».

Σχετικά Νέα