Δημοσιεύθηκε στις: Δε, Φεβ 8th, 2016

Π.Καμμένος για hotspot:«Tο υπουργείο,έχει υποσχεθεί να ολοκληρωθούν οι εργασίες μέχρι τις 15 του μηνός και αυτό θα γίνει πράξη»

kammenosΟ υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μίλησε για τα hotspot και επισήμανε ότι «το υπουργείο, έχει υποσχεθεί να ολοκληρωθούν οι εργασίες μέχρι τις 15 του μηνός. Αυτό θα γίνει πράξη».

«Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει καμία σχέση με την επιλογή του που θα γίνουν τα hot spot. Εμείς, όταν μας ζητήθηκαν κάποια στρατόπεδα, τα παραχωρήσαμε με τη δέσμευση της καταβολής προς τα ταμεία, του 5% που θα πηγαίνουν προς το προσωπικό», είπε αρχικά ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

«Το ΥΠΕΘΑ ανέλαβε την τελευταία στιγμή να ολοκληρώσει μια υποχρέωση του κράτους. Εμείς ξεκαθαρίσαμε στους δημάρχους Ιεροκάστρου και Σίνδου, ότι αν υπάρχει μία απόφαση για χώρο στη μεριά της Βορείου Ελλάδος, ο οποίος θα συμφωνηθεί από κοινού με τους δημάρχους για τη μεταφορά των Relocation center, είμαστε διατεθημένοι να το μεταφέρουμε ανά πάσα στιγμή αυτό χρειαστεί. Όμως δεν είναι δυνατόν να σταματήσουν αυτή τη στιγμή οι εργασίες γιατί πρέπει οι υποχρεώσεις της χώρας να έχουν υλοποιηθεί μέχρι τις 15 του μηνός».

«Η υπόσχεση που έχει δώσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες μέχρι 15 του μηνός. Αυτό θα γίνει πράξη», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo