Π. Καμμένος: Με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα “κοράκια” θα άρπαζαν την πρώτη κατοικία

Σε δημιουργική ασάφεια επιδόθηκε ο πρόεδρος Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμός. Ειδικότερα, επιχείρησε να …μαντέψει τι θα γινόταν αν βρισκόταν στην κυβέρνηση αυτή την στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ βάσει όσων είχε υπογράψει η κυβέρνηση Σαμαρά, ξεχνώντας βέβαια ότι όλα αυτά προϋπόθεταν ανάπτυξη!

«Θα ζητήσω από τον λαό να σκεφτεί ποιος θα ήταν ο προϋπολογισμός αν δεν ήταν η σημερινή κυβέρνηση Τσίπρα και αν κυβέρνηση είχε επιλέξει ο λαός να είναι η ΝΔ Θα ψήφιζαν μέτρα πάνω από 8,8 δις βασισμένα στο 4,5% πλεόνασμα στο ΑΕΠ, που είχε υπογράψει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Οι επικουρικές θα είχαν εκμηδενιστεί , οι συνταξιούχοι θα είχαν μείωση πάνω από 50% στο εισόδημά τους. Οι συνταξιούχοι δεν θα απολάμβαναν του προνομίου της ελάχιστης εγγυημένης σύνταξης. Θα είχε μείνει η ανεργία στο 26% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είχε απολύσει χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους. θα είχε μετατραπεί σε βίλα οργίων με τον Φουχτελ να βρίσκονται εδώ και τα κοράκια να αρπάζουν την πρώτη κατοικία», τόνισε, προκειμένου να αποδείξει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήρθε ως …σωτήρας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ταξίδι ορισμένων βουλευτών (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χρυσής Αυγής) στο Καστελόριζο, υπεραμυνόμενος φυσικά της πρωτοβουλίας του. «Δεν έχουμε διάθεση για παράτες και εντυπωσιασμούς», τόνισε και εξήγησε ότι «θέλουμε κοινή εθνική γραμμή στην εθνική άμυνα».

Μάλιστα, για δείξει την αναγκαιότητα της αποστολής πρόβαλε το επιχείρημα ότι η Τουρκία αμφισβητεί 16 ελληνικά νησιά, λένε ότι θα κατεβάσουν ελληνικές σημαίες από νησιά και αμφισβητούν τη Συνθήκη της Λωζάνης. «Πρέπει να υπάρχει μία ξεκάθαρη απάντηση. Τι θα έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου αν ήταν αυτή η στάση Τουρκίας ο Γεράσιμος Αρσένης πριν πει το διάσημο “βυθίσατε το ΧΟΡΑ”, σημείωσε για να υπενθυμίσει ότι στο παρελθόν υπήρχε επίσκεψη επιτροπής άμυνας στο Καστελόριζο που πρωτοστάτης ήταν το ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα