Π. Καμμένος: Κανένας ΑΝΕΛ στον σταύλο του ΣΚΑΪ

Πυρά κατά του ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις του Μαξίμου και του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού για τον τρόπο κάλυψης των πυρκαγιών στην Αττική.

«Δεν θα ξαναπιάσεις κ. Πορτοσάλτε για λόγους αντιπολίτευσης στο στόμα σου τις Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν σε νομιμοποιούμε πλέον. Συνέχισε να πληρώνεσαι διαφημίζοντας τις προσευχές του Ερντογάν για χατήρι του μετόχου σου. Κανένας ΑΝΕΛ στο σταύλο του ΣΚΑΪ» έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε ανάρτησή του στο Τwitter.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης, ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι κανένα στέλεχος του κόμματος «δεν θα βρεθεί ξανά στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πλατό του συγκεκριμένου σταθμού».

«Την ώρα της ανείπωτης δυστυχίας, την ώρα που μετράμε ανθρώπινες απώλειες, τώρα που όλοι μαζί προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές, να μείνουμε όρθιοι και να συνεχίσουμε, κάποιοι επιλέγουν να υπονομεύουν και να καπηλεύονται τον πόνο και την τραγωδία μας. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και όλα τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει, δεν σέβονται, δεν πονάνε και προσπαθούν να καπηλευτούν την ανείπωτη δυστυχία μας και να μας απαγορεύσουν το δικαίωμα όλοι μαζί και ενωμένοι να την αντιμετωπίσουμε» ανέφερε ο κ. Τοσουνίδης για να προσθέσει: «Όταν μάλιστα φτάνουν στο σημείο διακεκριμένα και προβεβλημένα στελέχη τους, όπως ο κ. Πορτοσάλτε, να υπονομεύουν τον τιτάνιο αγώνα των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση της καταστροφής και των συνεπειών της, δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ως πρώτο μέτρο αντιμετώπισης της ανήθικης στάσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, τον εξαιρούμε από τις επιλογές μας ως μέσο ενημέρωσης. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καπηλεύεται τον πόνο μιας κοινωνίας και να εμπορεύεται την τραγωδία» κατέληξε ο κ. Τοσουνίδης.

Σχετικά Νέα