Π. Γερουλάνος: Στα Εξάρχεια οι πολίτες έχουν πλαντάξει

Να συγκαλέσει ο πρωθυπουργός την Περιφέρεια, το Δήμο και το Κεντρικό Κράτος και μαζί με τους πολίτες να επιλυθούν τα προβλήματα στα Εξάρχεια ζητεί ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 για την κατάσταση στις γειτονιές των Εξαρχείων, ο κ. Γερουλάνος τόνισε πως οι πολίτες της περιοχής «έχουν πλαντάξει πια».

«Και μέσα από την πρόσφατη επιστολή τους, που δημοσιεύτηκε στα μέσα, ζητούν βοήθεια. και δεν είναι η πρώτη φορά. Αντί να πάει ο Δήμος, και το Κράτος, και να πουν “παιδιά εδώ έχουμε ένα πρόβλημα”, έρχονται οι ίδιοι οι κάτοικοι και ζητούν την προσοχή των αρμοδίων», ανέφερε ο κ. Γερουλάνος και υπογράμμισε πως έστειλε μια επιστολή στον πρωθυπουργό όπου τον καλεί να μη χάσει αυτή την ευκαιρία.

«Είναι σπάνιο οι πολίτες να λένε πρώτοι “Ελάτε”. Να πάμε λοιπόν, αφού ο κόσμος ζητάει να λύσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα. Να συγκαλέσει ο πρωθυπουργός την Περιφέρεια, το Δήμο και το Κεντρικό Κράτος και με μπροστάρηδες τους πολίτες που θέλουν να δουν τη γειτονιά τους να ζει σαν μια κανονική γειτονιά της Αθήνας, να αρχίσουμε να αλλάζουμε τα πράγματα που μας ζητούν », ανέφερε ο κ. Γερουλάνος.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Νέα