Πόλεμος Σπυράκη με την εφημερίδα Δημοκρατία: Η «πράσινη» Μαρία

Σε σκληρή αντιπαράθεση με δημόσια μορφή έχει μετατραπεί πλέον ο «πόλεμος» της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη με την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Η υποβόσκουσα κρίση της ΝΔ με την εφημερίδα η οποία στηρίζει την κεντροδεξιά, έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, όμως χθες το κύριο θέμα της εφημερίδας σχετικά με το «απέραντο φρενοκομείο της ΝΔ», προκάλεσε την οργή της Σπυράκη, η οποία εκανε λόγο για «Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ».

Σήμερα η εφημερίδα επανέρχεται με ένα πολύ σκληρό πρωτοσέλιδο με τίτλο: Μιλάνε όλοι, μιλάει και η ΣπυρΑΚΗ, που δείχνει μια φωτογραφία της πρώην δημοσιογράφου του ΜΕΓΚΑ αγκαλιά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Η Εφημερίδα επισημαίνει επίσης:

Η «πράσινη» Μαρία επιτίθεται στη «δημοκρατία» επειδή την ενοχλούν τα πρωτοσέλιδά της

Υβρεις, μίσος και χυδαιότητες από την αλαζονική διπλοθεσίτισσα εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ! 

Η «φωνή» του Mega (της διαπλοκής) με το βαρύ παρελθόν και τις αγκαλιές με τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να φιμώσει όποιον δεν είναι αρεστός και ασκεί κριτική

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με επίσημη σκληρή ανακοίνωση της Πειραιώς, στην οποία επιμένει να χαρακτηρίζει την εφημερίδα ως Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Επειδή η εφημερίδα «Δημοκρατία», όπως προκύπτει από το σημερινό πρωτοσέλιδό της, παραδόξως εξέλαβε ως προσωπικές τις χθεσινές δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου και Ευρωβουλευτή κυρίας Μαρίας Σπυράκη, η Νέα Δημοκρατία διευκρινίζει:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας. Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Σχετικά Νέα