Ποτάμι: Πρωθυπουργός και υπουργοί συνεχίζουν απτόητοι να προκαλούν

Για συνειδητή πράξη παραπλάνησης της κοινωνίας από τους κυβερνώντες κάνει λόγο το Ποτάμι μετά τις σημερινές καταγγελίες πως η ύπαρξη νεκρών στο Μάτι ήταν γνωστή πριν από τη σύσκεψη του πρωθυπουργού στο κέντρο επιχειρήσεων, το βράδυ της Δευτέρας, όπου δεν έγινε λόγος για θύματα.

“Οι τεράστιες ευθύνες και τα μεγάλα ψέματα που καθημερινά αποκαλύπτονται θα ‘πρεπε να ‘χουν οδηγήσει σε παραιτήσεις. Αλλά, πρωθυπουργός και υπουργοί συνεχίζουν απτόητοι προκαλώντας την κοινωνία”, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Τσιόδρας (φωτογραφία).

Η ανακοίνωση του Ποταμιού:

Ο επικεφαλής των ΟΥΚ και ο γ.γ. Σωματείου Ειδικών Φρουρών αποκαλύπτουν ότι είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι υπουργοί, πριν νυχτώσει, πως ήδη είχαν χαθεί ανθρώπινες ζωές στο Μάτι.

Τρεις ώρες αργότερα παίζεται ένα αισχρό θέατρο μπροστά στις κάμερες. Εμφανιζεται ο Πρωθυπουργός στις 23.37 σε μια σύσκεψη στο Συντονιστικό στην οποία δεν γίνεται κουβέντα για ανθρώπους που έχουν πεθάνει κι άλλους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στη θάλασσα.

Πρόκειται για συνειδητή πραξη παραπλάνησης των πολιτών. Η τραγωδία απέδειξε, όχι μόνο την ανικανότητα των κυβερνώντων, αλλά και ότι δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Κυνικοί και προκλητικοί. Οι τεράστιες ευθύνες και τα μεγάλα ψέματα που καθημερινά αποκαλύπτονται θα ‘πρεπε να ‘χουν οδηγήσει σε παραιτήσεις. Αλλά, πρωθυπουργός και υπουργοί συνεχίζουν απτόητοι προκαλώντας την κοινωνία.

Σχετικά Νέα