Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μιλούν για επενδύσεις τη στιγμή που άλλο ένα εργοστάσιο βάζει λουκέτο

Έντονη ήταν η αντίδραση και η κριτική στην κυβέρνηση από Το Ποτάμι μετά την ανακοίνωση διακοπής της λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής παγωτών της εταιρείας Froneri Hellas.

«Άλλοι 102 εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας παράλληλα ότι «η κυβέρνηση όχι μόνο δεν μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις, αλλά με τις αντιαναπτυξιακές πολιτικές της διώχνει και τα εργοστάσια που λειτουργούν ήδη στην χώρα μας».

Η ανακοίνωνση του Ποταμιού:

Tη στιγμή που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανακάλυψαν την ανάπτυξη, άλλη μια παραγωγική επιχείρηση παραγωγής παγωτού έκλεισε σήμερα. Άλλοι 102 εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις, αλλά με τις αντιαναπτυξιακές πολιτικές της διώχνει και τα εργοστάσια που λειτουργούν ήδη στην χώρα μας. Η όψιμη λεκτική στροφή του Πρωθυπουργού προς την επιχειρηματικότητα δεν πείθει εκείνους που προσπαθούν να επιβιώσουν σε δύσκολες συνθήκες. Η χρόνια δυσανεξία όλων των κυβερνητικών στελεχών στην ιδιωτική πρωτοβουλία και η αποθέωση του παρασιτικού κρατισμού δεν μπορούν να οδηγήσουν σε έξοδο από την κρίση.

 

 

Σχετικά Νέα