Ποτάμι:«Για να έρθει ανάπτυξη χρειάζεται σχέδιο και σοβαρότητα,πράγματα ασύμβατα με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»

vcg«Η έκθεση του ΔΝΤ εν όψει Εurogroup για το χρέος, αποτυπώνει με σαφήνεια το αδιέξοδο στο οποίο κινδυνεύει να βρεθεί η χώρα τα επόμενα χρόνια», τονίζει το Ποτάμι, ζητώνοντας από την κυβέρνηση να αφήσει τους επικοινωνιακούς πανηγυρισμούς.

«Οι χαμηλοί ρυθμοί ανάπτυξης που προβλέπει το Ταμείο και η διατήρηση της ανεργίας σε υψηλά επίπεδα, δείχνουν ότι η Ελλάδα θα σέρνεται και η κοινωνία δεν θα σηκώσει κεφάλι. Η χώρα μας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στην Ε.Ε. στην ευκολία στο επιχειρείν και σε δείκτες που αποτελούν προϋπόθεση για την ανάπτυξη (γραφειοκρατία, ταχύτητα στην απονομή Δικαιοσύνης κλπ). Και θα χάνει συνεχώς έδαφος αν η κυβέρνηση συνεχίσει το ίδιο βιολί», τονίζει με ανακοίνωση το Ποτάμι.

Σύμφωνα με το Ποτάμι, ο μόνος δρόμος αντιστροφής αυτής της τάσης είναι μια μεγάλη συμφωνία μεταξύ πολιτικών δυνάμεων και κοινωνικών εταίρων για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα ανατρέψουν τις δυσμενείς προβλέψεις.

 «Για να έρθει ανάπτυξη χρειάζεται σχέδιο και σοβαρότητα, πράγματα ασύμβατα με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», υπογραμμίζει καταλήγοντας η ανακοίνωση του κόμματος.

Σχετικά Νέα