Πολεμος για το lifestyle στην Κεντροαριστερά

 Μπορεί οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς να «ορκίζονται» στην αντιπαράθεση δια των πολιτικών θέσεων, ήταν αρκετή, ωστόσο, μια αποστροφή του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη για τον Σταύρο Θεοδωράκη περί «lifestyle» για να ξεκινήσει νέος γύρος αντιπαράθεσης.

Σε συνέντευξή του το Σάββατο στο ραδιόφωνο του Alpha, ο Γιώργος Καμίνης είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης «δεν μπορεί να ηγηθεί μιας παράταξης με όρους lifestyle».

Το Ποτάμι απάντησε σημειώνοντας ότι πρόκειται για κατηγορία «δανεισμένη από την λασποθήκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

«Απαράβατη αρχή του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού είναι η αντιπαράθεση με επιχειρήματα. Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει για όλους τους πολιτικούς.

»Με θλίψη ακούσαμε τον κ. Καμίνη, να επιτίθεται στον Σταύρο Θεοδωράκη λέγοντας ότι στηρίζεται μόνο στην εικόνα του και το life style, κατηγορία δανεισμένη από τη λασποθήκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την εποχή που ιδρύθηκε Το Ποτάμι.

»Στα χρόνια που ήρθαν οι πολίτες έχουν δει τις σκληρές κοινοβουλευτικές μάχες, αναγνωρίζουν ότι Το Ποτάμι έχει επεξεργασμένες προτάσεις, βλέπουν ότι δεν έχει κρυφτεί σε καμία μάχη και δεν έχει υπολογίσει ποτέ το πολιτικό κόστος. Αυτά είναι για μας πολιτική.

»Λυπούμαστε γιατί με τις ανυπόστατες κατηγορίες του δεν προσβάλλει μόνο τον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά και τα μέλη και τα στελέχη του Ποταμιού που στήριξαν στα δύσκολα τον κ. Καμίνη.

»Εμείς θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και δεν θα μπούμε σε λασπομαχία. Δεν το κάναμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε τώρα. Ο κόσμος της παράταξης ας κρίνει.

Υ.Γ.: Μια διόρθωση για την ιστορία. Το Ποτάμι δεν υπήρχε το 2012, όπως λέει και ξαναλέει ο κ. Καμίνης. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2014»
Θέση πήρε και ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος με ανάρτησή του επέκρινε τη δήλωση Καμίνη, λέγοντας: «Το σχόλιο περί lifestyle για τον Σταύρο Θεοδωράκη είναι ανεπίτρεπτο για τον Γιώργο Καμίνη. Ας συγκρουστούμε για θέσεις!»

Σχετικά Νέα