Πολάκης: Τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν νοσταλγοί της Χούντας

Τις δικές του «ψύχραιμες εκτιμήσεις» -όπως αναφέρει- σχετικά με το μεγάλο συλλαλητήριο για την ονομασία της πΓΔΜ στη Θεσσαλονίκη έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, συνέκρινε αρχικά τη συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο της Κυριακής, με τα συλλαλητήρια του 1992, σημειώνοντας ότι «δεν είχε καμία σχέση.

Όπως τόνισε ο ίδιος, στο συλλαλητήριο «συμμετείχε ΚΑΙ κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός, αλλά», συνέχισε, «τον τόνο τον έδωσαν νοσταλγοί της χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτων, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Ανθιμους και Αμβρόσιους και βέβαια η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια «σοβαρή Ακροδεξιά «με φαήλους, σαμαράδες, γεωργιαδηδες και στρατηγούς τύπου «ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις » με μια λογική τύπου «που είναι ένας λοχίας να μας σώσει»».

Στη συνέχεια, στρέφει τα πυρά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «ΟΛΟ αυτό υποδαυλίστηκε σιωπηρά ή φανερά από τη στάση του Μητσοτάκη που έχοντας ξεμείνει από πολιτικά καύσιμα και βλέποντας τη χώρα να βγαίνει από το πηγάδι των μνημονίων ενέταξε τη ιστορία της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια στο σχέδιο της αριστερής παρένθεσης ελπίζοντας σε «ατύχημα » στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Σχετικά Νέα