Ποιές θα είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμισείς ενόψει της επίσκεψης Ολάντ

Θα απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων από το βράδυ της Τετάρτης, καθώς και την Πέμπτη και την Παρασκευή.  Συγεκριμένα, οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί αποτελούν το βασικό δρομολόγιο που θα ακολουθήσει ο Γάλλος πρόεδρος : Από το αεροδρόμιο στην Αττική Οδό, στην Κατεχάκη, στη Μεσογέιων, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο Μεγαρο Μαξίμου και στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας τίθενται σε εφαρμογή την Πέμπτη και την Παρασκευή, λόγω της διήμερης επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, με περίπου 2.500 αστυνομικούς να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Οι δρόμοι από τους οποίους είναι προγραμματισμένο να περάσει ο Ολάντ θα κλείνουν αρκετή ώρα πριν από την διέλευσή του, ενώ θα προηγείται εξονυχιστικός έλεγχος όλων των σημείων από άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Οι αστυνομικοί δε συμβουλεύουν τους πολίτες ότι εάν δεν έχουν δουλειά να αποφύγουν να κατεβούν από τα προάστια στο κέντρο της πόλης.

Συγεκριμένα, οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί αποτελούν το βασικό δρομολόγιο που θα ακολουθήσει ο Γάλλος πρόεδρος : Από το αεροδρόμιο στην Αττική Οδό, στην Κατεχάκη, στη Μεσογέιων, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο Μεγαρο Μαξίμου και στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται σε όλα τα μέρη που θα επισκεφθεί ο Γάλλος πρόεδρος, ενώ θα πετούν συνεχώς ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας πάνω από τα σημεία όπου θα βρίσκεται.

Την δεύτερη μέρα της επίσκεψής του, ο κ. Ολάντ θα εκφωνήσει στην Βουλή ομιλία, παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, με συνέπεια και εκεί τα μέτρα να είναι πολύ αυστηρά, για τα οποία και έχουν ήδη ειδοποιηθεί ακόμα και υπάλληλοι της Βουλής. Πληροφορίες, δε, αναφέρουν ότι έχει γίνει σε αυτούς σύσταση, κατά την παραμονή του Γάλλου Προέδρου στο κοινοβούλιο, να αποφύγουν να μετακινούνται εντός του Κοινοβουλίου.

 

Σχετικά Νέα