ΠΟΕΣΥ: Δύσκολες ώρες για τους εργαζόμενους σε Πήγασο και ΔΟΛ

Την ανησυχία του εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών για τις δυσμενείς εξελίξεις σε δύο κραταιά συγκροτήματα του Τύπου, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και τον Πήγασο. Δηλώνει ότι στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, οι οποίοι βιώνουν δύσκολες ώρες σε γιορτινές μέρες, προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, καθώς και το δώρο των Χριστουγέννων.

 

 

Εξελίξεις με επιπτώσεις, όπως τονίζει η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, σε ιστορικές εφημερίδες όπως «Τα Νέα», «Το Βήμα», «Το Έθνος», «η Ημερησία», το «Goal News», αλλά και σε περιοδικά και ηλεκτρονικά ή διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης.

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας δηλώνει ότι στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, οι οποίοι βιώνουν δύσκολες ώρες σε γιορτινές μέρες, προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, καθώς και το δώρο των Χριστουγέννων.

Τέλος, «η ΠΟΕΣΥ απαιτεί από τους εργοδότες των συγκεκριμένων συγκροτημάτων – και από όλους όσοι ακολουθούν παρόμοιες πρακτικές -, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, με σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα των εκατοντάδων συναδέλφων που απασχολούν, αλλά και στην ιστορία των τίτλων τους. Και ταυτόχρονα να αποφευχθούν καταστροφικές εξελίξεις που μπορεί να πάρουν τον χαρακτήρα ντόμινο στο χώρο των ΜΜΕ».

Σχετικά Νέα