Πλημμύρες στα βόρεια προάστια της Αττικής

Για πλημμυρικό φαινόμενο στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, στο ύψος της εκκλησίας του Αγ. Ελευθερίου και στην οδό Κονίτσης, και στο ύψος της παλιάς ΗΒΗ, μετά την έντονη βροχόπτωση το μεσημέρι, μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος στην ΕΡΤ.

Ο κ. Καραμέρος απηύθυνε έκκληση σε πεζούς και οδηγούς να μην πλησιάζουν στο σημείο.

Περιοχές των βορείων προαστίων και ειδικότερα το Μαρούσι και η Κηφισιά, πλημμύρισαν από τη σημερινή νεροποντή. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από τις δύο συγκεκριμένες περιοχές, καθώς και από Βριλήσσια, Μελίσσια και Πεντέλη, έχουν γίνει έως αυτή την ώρα περισσότερες από 140 κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων.

Οι περισσότερες κλήσεις, σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, αφορούν απεγκλωβισμούς οδηγών από Μαρούσι και Κηφισιά. Παράλληλα, διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, λόγω της νεροποντής. Ειδικότερα, έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία

ΠΗΓΕΣ: ΕΡΤ- ΑΠΕ

Σχετικά Νέα