Περιοδεία Γεννηματά σε Δράμα και Καβάλα

Τη Δράμα και την Καβάλα επισκέφθηκε χθες η Φώφη Γεννηματά, όπου συναντήθηκε με τοπικά στελέχη.

«Σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κάνουμε ξανά την Κεντροαριστερά μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της προοδευτικής παράταξης.

«Κάθε φορά που η παράταξή μας είχε πρόβλημα, είχε πρόβλημα και η Ελλάδα. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε να ανακάμψουμε» πρόσθεσε, ενώ για τo εγχείρημα της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, σημείωσε: «Το βλέμμα μας είναι μπροστά. Τόλμησα και έβαλα τον εαυτό μου στην κρίση της παράταξης για να ξεπεράσουμε προβληματισμούς και κακοπιστίες και να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Να βγάλουμε τη χώρα από την περιπέτεια».

Η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι τον δήμο Προσοτσάνης, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Άγγελο Λύσσελη και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Σε σύσκεψη που ακολούθησε, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε την ανάγκη ανατροπής στο κράτος με ισχυρή αυτοδιοίκηση και περισσότερη αποκέντρωση. «Με μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Αυτοδιοίκηση, η παράταξή μας έδωσε πραγματικές αρμοδιότητες, ουσία και περιεχόμενο στους δήμους. Δεν θα τα αφήσουμε όλα αυτά να καταστραφούν. Η κυβέρνηση ό,τι δεν το ελέγχει το διαλύει, το εξαφανίζει» είπε.

Χθες το βράδυ μίλησε στην Καβάλα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Νέα