ΠΑΣΟΚ: Ο Κεγκέρογλου αντικαθιστά τον Ξεκαλάκη

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Κεγκέρογλου, αποδέχτηκε τη θέση του συντονιστή της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ  (θέση που ουσιαστικά άνοιξε μετά την καρατόμηση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Στέφανου Ξεκαλάκη).

Σύμφωνα με τι σχετική ανακοίνωση ο κ. Κεγκέρογλου αποδέχθηκε «με αίσθημα ευθύνης την τιμητική πρόταση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Φώφης Γεννηματά, να αναλάβω τον συντονισμό της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κεγκέρογλου:

Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Φώφης Γεννηματά, να αναλάβω τον συντονισμό της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Με δεδομένη την κρισιμότητα των στιγμών για τη χώρα και την παράταξη, θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις, έχοντας την πεποίθηση ότι το ενωμένο και δυνατό ΠΑΣΟΚ μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία της μεγάλης Δημοκρατικής, Προοδευτικής Παράταξης, που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την οριστική έξοδο από την κρίση και την ανασυγκρότηση της χώρας.

Έχουμε μόνο μία δυνατότητα, να πετύχουμε.

Σχετικά Νέα