ΠΑΣΟΚ:Πρωταπριλιάτικο αστείο οι δηλώσεις του Ν.Τόσκα

Την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η παραδοχή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ότι στα ελληνικά νησιά θα βρίσκονται Τούρκοι παρατηρητές οι οποίου θα ασχοληθούν με την επανεισδοχή μεταναστών στη χώρα τους.pasok-se-thesi-maxis-gia-tin-proedria.w_hr

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

Αν δεν έβγαιναν από τα πιο επίσημα χείλη και μάλιστα on camera θα πιστεύαμε ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνει πρόβες σε πρωταπριλιάτικα αστεία με τις δηλώσεις του περί Τούρκων αξιωματικών σε ελληνικά νησιά για την αξιολόγησης των προς επανεισδοχή στην Τουρκία ατόμων.
Δυστυχώς για την Χώρα, όμως, η πραγματικότητα των υποχωρήσεων και της κατηφόρας της Κυβέρνησης στον τομέα της ασφάλειας και της φύλαξης των συνόρων, είναι παρούσα και επικίνδυνη.

Καλούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Τόσκα να δώσει άμεσα εξηγήσεις και να αποκαλύψει τη πραγματικά έχει συμφωνήσει η Κυβέρνηση σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και της χώρας μέσα στα τραγικά αδιέξοδα της. Θα τους κρίνει η Ιστορία και δεν θα είναι καθόλου επιεικής μαζί τους.

Σχετικά Νέα