Παππάς: Αισιοδοξούμε ότι η Συμφωνία θα τελεσφορήσει

«Υπάρχουν δυσκολίες, όμως διατηρούμε την αισιοδοξία μας ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν και η Συμφωνία θα τελεσφορήσει» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στο «News 24/7» σχετικά με το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, χαρακτήρισε «ακριβή και πρέπουσα, τόσο από άποψη διπλωματίας, όσο και από άποψη πολιτικής, την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ». Σημείωσε ότι μια «ενδεχόμενη πρόταση δυσπιστίας από τη ΝΔ είναι καλοδεχούμενη. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι τα σχέδια τους για συνολική αποσταθεροποίηση, με αφορμή την ΠΓΔΜ, θα πέσουν στο κενό» τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Απαντώντας για το θέμα των συντάξεων, ο Νίκος Παππάς είπε ότι «οι νόμοι καταργούνται με νόμους. Στο ζήτημα της μη περικοπής των συντάξεων θα αξιοποιηθούν όλα τα νομικά εργαλεία, ώστε να φτάσουμε στο ευκταίο αποτέλεσμα της μη περικοπής».

Αναφερόμενος στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ο υπουργός υποστήριξε ότι «υπάρχει μια πολεμική διάθεση απέναντι στην περιφερειάρχη, τη στιγμή που, όταν υπάρχουν προβλήματα σε άλλες περιφέρειες της χώρας, κυριαρχεί σιωπή».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα