Παπαχριστόπουλος: Τιμή μου να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Την πρόθεσή του να παραδώσει την έδρα του μέσα στις επόμενες τέσσερις ή πέντε ημέρες επανέλαβε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι δεν θέλει να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας κοινοβουλευτικής ομάδας, αλλά πρόσθεσε ότι αποτελεί δέσμευση πως στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι απλός πολίτης.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση και ότι είναι οριστικό το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ.
Πρόσθεσε, βάζοντας φωτιά στα σενάρια, ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε ακόμη ότι σκιές στο δικό του όνομα δεν υπάρχουν, ότι δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα και ότι την έδρα του τη δίνει πίσω γιατί είναι δανεική.
Χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά πολιτικό παγκόσμιου βεληνεκούς και το έδειξε με την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών που το είχε ανάγκη η χώρα.
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι έχει δεχτεί απίστευτα απειλητικά μηνύματα και ότι δεν ζήτησε, δεν έχει, ούτε πρόκειται να ζητήσει από την αστυνομία να τον προστατεύει. Ακόμη χαρακτήρισε δείγμα δημοκρατίας να υπάρχουν πολλά κόμματα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έχει δεμσευτεί να επιστρεψει την έδρα στους ΑΝΕΛ μετά την θετική ψήφο που έδωσε στην συμφωνία των Πρεσπών. Ωστόσο, μετά τον κίνδυνο να οδηγηθεί η ΚΟ του κόμματος σε ξαφνικό θάνατο, καθώς δεν θα έχει τους πεντε απαραίτητους βουλευτές, εκλεγμένους όλους με το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, δήλωσε πως δεν θα την παραδώσει μέχρι να βρεθεί μια λύση.
Από χθες, ωστόσο, δηλώνει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει να κρατά την έδρα παρά για λίγες ημέρες ακόμη, ανεξαρτήτως εάν ο Πάνος Καμμένος βρει μια λύση.

Σχετικά Νέα