Πανελλαδική σύσκεψη ΛΑΕ, 21 & 22 Νοεμβρίου στο ΣΕΦ

Η έναρξη της πανελλαδικής σύσκεψης θα γίνει σήμερα Σάββατο 21-11, στις 11 π.μ. με εισήγηση εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου από τον Επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη laiki-enotita-sima-logotupo2

Η ανακοίνωση της ΛΑΕ:

Η Λαϊκή ενότητα εγκαινιάζει μια διαδικασία συλλογικής συζήτησης με τα μέλη και τους φίλους της ανοιχτά στην κοινωνία για το παρόν και το μέλλον της ,για την αριστερά , για το κίνημα,για τον αντιμνημονιακό αγώνα ,για το εναλλακτικό σχέδιο ριζοσπαστικής αλλαγής .

Η συζήτηση αυτή θα καταλήξει στην ιδρυτική της συνδιάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2016.

Σημαντικό βήμα σε αυτή την προσπάθεια είναι η Πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιείται στις21 και 22 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη. Στη σύσκεψη θα μετέχουν εκπρόσωποι από τις πολιτικές επιτροπές που έχουν συγκροτηθεί σε όλη τη χώρα και στις οποίες έχουν προηγηθεί συνελεύσεις και συζητήσεις.

Η έναρξη της πανελλαδικής σύσκεψης θα γίνει το Σάββατο 21-11 στις 11πμ με εισήγηση εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου από τον Επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη:

Η Πανελλαδική Σύσκεψη της Λαϊκής Ενότητας θα αποτελέσει άλλο ένα βήμα στην πολιτική και οργανωτική της συγκρότηση και κυρίως ένα ουσιαστικό βήμα στην μεγάλη πολιτική αντεπίθεση  της για να ηττηθεί η μνημονιακή καταιγίδα που πλήττει τη χώρα.
Η Λαϊκή Ενότητα μπορεί να μη μετέχει στη Βουλή. Συμβαίνει, όμως, το εξής φαινομενικά παράδοξο. Μια πολιτική παράταξη που είναι εκτός Βουλής να αποτελεί την πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση αλλά και τη μόνη αξιόπιστη και ρεαλιστική αντιμνημονιακή δημοκρατική εναλλακτική λύση για τη χώρα.
Πιστεύουμε ότι η Πανελλαδική μας Σύσκεψη το Σαββατοκύριακο θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια μας και την πολιτική και λαϊκή δυναμική μας, παρά το γεγονός ότι έχουμε να αντιπαλέψουμε «θεούς και δαίμονες» και οπωσδήποτε το σιωπητήριο και την εμπάθεια των συστημικών μέσων ενημέρωσης. Είμαστε όμως αισιόδοξοι διότι αισθανόμαστε ηθικά και πολιτικά δικαιωμένοι και γιατί αγωνιζόμαστε στην πρώτη γραμμή με σημαίες τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη με δικαιοσύνη, ενάντια  στη λιτότητα, τη φορολεηλασία, το ξεπούλημα της χώρας και την εθνική υποτέλεια.

 

Σχετικά Νέα