Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει τις δηλώσεις Αυγενάκη για τις άθλιες προκλήσεις της Χ.Α. στη Βουλή

Περιμένουμε από τον πρόεδρο της Ν.Δ., κ. Μητσοτάκη, να καταδικάσει τις δηλώσεις του κ. Αυγενάκη. Κάθε άλλη στάση δηλώνει τη συμπόρευση του κόμματός του με τους εγκληματίες νεοναζιστές., αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τη Χρυσή Αυγή αναφέρει:

Οι σημερινές δηλώσεις του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, αναφορικά με τις άθλιες προκλήσεις της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη Ν.Δ. και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη.

Ενώ πρώτα καταδίκασε τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής, στη συνέχεια ο Λ. Αυγενάκης δικαιολόγησε τους τραμπουκισμούς του βουλευτή της Χ.Α. Γ. Λαγού, αφού ισχυρίστηκε πως για την κίνηση αυτή ευθύνεται ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της Βουλής που έχουν υποβαθμίσει τους θεσμούς! Τέτοιες δηλώσεις, μια μέρα μετά τις χυδαίες εικόνες που παρακολουθήσαμε στην ελληνική Βουλή, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από τους δημοκρατικούς πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.

Περιμένουμε από τον πρόεδρο της Ν.Δ., κ. Μητσοτάκη, να καταδικάσει τις δηλώσεις του κ. Αυγενάκη. Κάθε άλλη στάση δηλώνει τη συμπόρευση του κόμματός του με τους εγκληματίες νεοναζιστές.

Ακούστε τις δηλώσεις του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι:

Σχετικά Νέα