Ο Π. Πολάκης ζητά να παρευρεθεί σε συνεδρίαση της ΤτΕ για να «ενημερώσει» τον Γ. Στουρνάρα

Μετά τη μεταξύ τους κόντρα σχετικά με το δάνειο που είχε λάβει ο Παύλος Πολάκης και την έρευνα που διέταξε στην Τράπεζα της Ελλάδας ο Γιάννης Στουρνάρας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ζητά να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας.

Σχεδόν… τρολάροντας τον κεντρικό τραπεζίτη, για το γεγονός ότι έσπευσε με ταχύτητα φωτός να ερευνήσει το δάνειο που πήρε ο ίδιος, σε αντίθεση με άλλα μη εξυπηρετούμενα δάνεια κομμάτων και πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που απλά.. υπάρχουν επί χρόνια, ο Παύλος Πολάκης απέστειλε επιστολή στον πρώην υπουργό Οικονομικών.

«Αιτούμαι να παρευρεθώ στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας ώστε να σας ενημερώσω για συγκεκριμένα δάνεια τα οποία δεν πληρούν τις κατά νόμο και κατά τους κανονισμούς λειτουργίας του Τραπεζικού Συστήματος προϋποθέσεις χορήγησης ή ρύθμισης, γνώση την οποία είμαι βέβαιος ότι θέλετε να αποκτήσετε» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην επιστολή του αυτή, την οποία δημοσιοποίησε στο Facebook.

Σχετικά Νέα