Δημοσιεύθηκε στις: Τε, Νοέ 9th, 2016

Ο Β. Λεβέντης συγχαίρει τον Ντ. Τραμπ για την εκλογή του

leventis_3Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, συγχαίρει, με ανακοίνωσή του, τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για την εκλογή του.

 

«Ευχόμαστε ολόψυχα με την υπεύθυνη στάση σας να διαψεύσετε όσους παρουσίασαν στρεβλή και απρόβλεπτη την εικόνα σας καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο. Η Αμερική είναι μία μεγάλη χώρα που πρέπει να ακολουθήσει και να εγγυηθεί την εφαρμογή των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και την προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και στήριξης των αδυνάτων σε όλον τον κόσμο», αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Για τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, ο κ. Λεβέντης σημειώνει:«Η συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ είναι ισχυρή. Αναμένουμε από τον πρόεδρο Τραμπ να συνταχθεί με τα δίκαια αιτήματα της χώρας μας στα εθνικά θέματα εξωτερικής πολιτικής γιατί στηρίζονται στο Διεθνές Δίκαιο και στις σχέσεις καλής γειτονίας. Καλούμε τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ να στηρίξει την Ελλάδα στην προσέλκυση επενδύσεων. Η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι γνωστή: η Ελλάδα δεν ζητά χρήματα, αλλά ευκαιρίες για ανάπτυξη».

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo