Ν.Παππάς:Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί

Η αντιπαράθεση του υπουργού με τη ΝΔ, ξεκίνησε μετά από συνέντευξή του στον Αντ1. Εκεί ο κ. Παππάς δήλωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του Σόιμπλε». «Αποτελεί το “αποκούμπι” του Σόιμπλε στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Απορρίπτοντας επίσης τα σενάρια πρόορων εκλογών, ο κ. Παππάς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επαναφέρει το αίτημα κάθε τόσο για να τιθασεύσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Την τοποθέτηση του κ. Παππά ακολούθησε ανακοίνωση της ΝΔ, όπου κάνει λόγο για γκαιμπελική προπαγάνδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο πολιτικός – σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε.
Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα. Προφανώς, γιατί στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος.
Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του».

Ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες

Ακολούθως ο κ. Παππάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς.
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.
Αντίθετα, με αφορμή τη -συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε- στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες.
Υ.Γ. Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Σχετικά Νέα