Δημοσιεύθηκε στις: Τε, Ιαν 11th, 2017

Ν.Μαζιώτης: Κοντονής και Τόσκας θέλουν μια σφαίρα στο κεφάλι

Ο Νίκος Μαζιώτης, με αφορμή την υπόθεση για την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της Πόλας Ρούπα και του ίδιου, αμέσως μετά τη σύλληψη της συντρόφου του,δήλωσε με ανάρτηση του στο Athens Indymedia : «Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όπου δόθηκε η επιμέλεια του γιού μας στην μητέρα της Πόλας Ρούπα δεν μας αντιπροσωπεύουν. Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι», αναφέρει σε ανάρτησή του, που έγινε σε ιστοσελίδα Athens Indymedia.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της Εισαγγελίας Ανηλίκων, που έδωσε την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στην μητέρα της πρώτης, ο δικηγόρος της Ρούπα, Φραγκίσκος Ραγκούσης, έκανε δήλωση στην οποία ευχαρίστησε τον Σταύρο Κοντονή και τον Νίκο Τόσκα.
Συγκεκριμένα ο κ. Ραγκούσης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά ως δικηγόρος τον κύριο Κοντονή και τον κύριο Τόσκα που πιστεύω ότι με ευαισθησία προσπάθησαν αυτές τις μέρες να άρουν τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού».

 

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo