Ν. Κεραμέως: Η κυβέρνηση εμπαίζει την εκπαιδευτική κοινότητα

Η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως δηλώνει ότι «η Κυβέρνηση, τα τελευταία δύο χρόνια, αποδεικνύεται ιδιαιτέρως γενναιόδωρη ως προς τις ψηφοθηρικές υποσχέσεις της για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών».

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με τις υποσχέσεις της Κυβέρνησης για μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση η κ. Κεραμέως υπενθυμίζει ότι ενώ «τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2016, η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας υποσχέθηκε 20.000 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών» και «τον Ιανουάριο του 2017, ο Υπουργός Επικρατείας υποσχέθηκε έτοιμη προκήρυξη για διορισμούς εκπαιδευτικών», «μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει ούτε ένας διορισμός».

Παράλληλα, η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «πριν από περίπου ένα μήνα, το Υπουργείο Παιδείας ομολόγησε μέσω τροπολογίας ότι έως το 2019 δεν πρόκειται να γίνει κανένας μόνιμος διορισμός στην εκπαίδευση. Χθες, όμως, ο Υπουργός Παιδείας υποσχέθηκε εκ νέου ότι θα προχωρήσουν σε διορισμούς, διευκρινίζοντας ότι δεν ξέρουν ούτε πόσους, ούτε πώς».

«Ο εμπαιγμός της εκπαιδευτικής κοινότητας δεν έχει τέλος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Νέα