Δημοσιεύθηκε στις: Κυ, Ιούλ 10th, 2016

Ν.Βούτσης:Κανένα παζάρι-Η ΝΔ να πει πώς θα αποκλειστούν οι Χρυσαυγίτες με βάση το Σύνταγμα

4554654«Δεν υπάρχει κανένα παζάρι μεταξύ κυβέρνησης και βουλευτών από κόμματα που δεν θέλουν να υπερψηφίσουν τον εκλογικό νόμο», ξεκθάρισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης

«Η ΝΔ να καταθέσει πρόταση, ώστε με συνταγματικό τρόπο να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή για τις θέσεις και τις πράξεις της, και όχι απλά να βρίσκει αφορμή να κατηγορεί την κυβέρνηση για το ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τον εκλογικό νόμο»,δήλωσε ο Νίκος Βούτσης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο πρόεδρος της Βουλής  απάντησε στις επικρίσεις της ΝΔ για καθυστέρηση στο αίτημα της για Εξεταστική Επιτροπή για την περίοδο Βαρουφάκη,λέγοντας ότι η ΝΔ δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται, καθώς όταν ήταν κυβέρνηση απέρριπτε, χωρίς συζήτηση, αιτήματα του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστικές επιτροπές, με αποκορύφωμα εκείνο για την υπόθεση Μπαλτάκου και τις επαφές που είχε με τη Χρυσή Αυγή».

Σε ό,τι αφορά τα όσα στοιχεία δίνει τις τελευταίες ημέρες στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, σχετικά με το Plan X, ο κ. Βούτσης είπε, μεταξύ άλλων, πως «τα αφηγήματα γύρω από μια πολύ κρίσιμη εποχή, είναι εύλογο και να είναι αντιφατικά αλλά και να έχουν στοιχεία άκρως υποκειμενικά».

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo