Ν.Βούτσης:«Έχουμε το ίδιο πάθος για να πετύχουμε, όπως πριν έξι μήνες»

images (2)

Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής του απερχόμενου αναπληρωτή Γιώργου Κατρούγκαλου στο νέο αναπληρωτή, με αρμοδιότητα τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, Χριστόφορο Βερναρδάκη και την παρουσίαση του νέου υφυπουργού, με αρμοδιότητα την καταπολέμηση της διαφθοράς Παύλου Πολάκη,τόνισε «Έχουμε το ίδιο πάθος για να πετύχουμε, όπως πριν έξι μήνες».

Με την αναφορά του κ. Βούτση, συμφώνησε όλη η πολιτική ηγεσία του υπερυπουργείου, ενώ διευκρίνισαν ότι θα πετύχουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, την κοινωνική δικαιοσύνη, την προστασία του πολίτη, την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην κρατική μηχανή, όπως υποστήριξαν.

Μάλιστα, ο κ. Βερναρδάκης, τόνισε ότι «αυτό το τεράστιο κεφάλαιο, που είναι το έμψυχο υλικό του δημοσίου, πρέπει να αξιοποιηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς παραμένει αναξιοποίητο λόγω γραφειοκρατίας, πελατειακών σχέσεων και ανορθολογικού σχεδιασμού». Πρόσθεσε δε με νόημα ότι ως γ.γ. Συντονισμού Κυβέρνησης έλαβε, για τη στελέχωση της γραμματείας, 600 βιογραφικά που θα μπορούσαν να στελεχώσουν και τη NASA.

Σχετικά Νέα