Ντ. Μπακογιάννη: Περίπτωση θλιβερού πολιτικού παραδείγματος ο Καμμένος

Τον χαρακτηρισμό “κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη” που χρησιμοποίησε χτες αναφερόμενη στον Πάνο Καμμένο σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας πως δεν περίμενε απάντηση του στη χτεσινή ολομέλεια της Βουλής.

Όπως είπε η κα. Μπακογιάννη μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6: “σας είπα ότι είναι κότα….δεν τολμάει τώρα, είναι περίπτωση θλιβερού πολιτικού παραδείγματος, θα έχει φύγει ο Αλέξης Τσίπρας και ο Καμμένος δεν θα το έχει μάθει, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει και να ρίξει την κυβέρνηση”.

Αναφερόμενη στο “θερμό επεισόδιο” μεταξύ του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του προέδρου της ΝΔ που ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφωνούσε την ομιλία του, η κ Μπακογιάννη ισχυρίστηκε: “το πρόβλημα με τον πρόεδρο της Βουλής είναι ότι ενίοτε δεν συμπεριφέρεται ως πρόεδρος όλων των βουλευτών, αλλά ως ένας άνθρωπος που σχολιάζει από την έδρα του δηλώσεις ή τέλος πάντων ρητορική της αντιπολίτευσης πράγμα το οποίο δεν μπορεί να κάνει. Το δεύτερο είναι ότι έχουμε στην αίθουσα 3-4 γνωστούς και χαρακτηρισμένους και κράχτες, δηλαδή αυτούς που σηκώνονται και διακόπτουν κάθε φορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη όποτε μιλάει, αυτοί έχουν όνομα και κανονικά ένας πρόεδρος της Βουλής τους ανακαλεί στην τάξη, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ από τον κ. Βούτση και πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεώρησε εκείνη την ώρα πως αρκετά πλέον αυτή την κατάσταση”

Σχετικά Νέα