Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ:Οι Χρυσαυγίτες αναδεικνύουν το φρικαλέο πρόσωπο του νεοναζισμού

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τη νέα γενιά, με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής και τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά την τελευταία δικάσιμο, να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο φασισμό και τον ναζισμό.

Σε ανακοίνωση της, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «οι τραμπουκισμοί των Χρυσαυγιτών στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης αναδεικνύουν για μια ακόμη φορά το φρικαλέο πρόσωπο του νεοναζισμού».

«Η εγκληματική οργάνωση επιμένει να προκαλεί σπιλώνοντας τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ξεπερνώντας κάθε όριο», αναφέρει και υπογραμμίζει: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να ξεχάσουμε ποιοι είναι, τι κάνουν και εν τέλει ποιον εξυπηρετούν».

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «είναι δεδομένο πως το σκιάχτρο του ναζισμού δεν μας φοβίζει» και ότι «είναι καθήκον κάθε νέου και νέας να μην επιτρέψει στη Χ.Α να τρομοκρατεί».

«Ο Παύλος Φύσσας», τονίζει, «θα βρίσκεται πάντα στους αγώνες ενάντια στο φασισμό σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σχολείο που θα κρατήσουμε ανοιχτό για όλα τα παιδιά, στη μάχη για να φτιάξουμε έναν κόσμο που να χωράει πολλούς κόσμους».

Σχετικά Νέα