ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα

Επίθεση στην κυβέρνηση για την άρνηση της να συζητηθεί στη Βουλή η κατάσταση στη Βενεζουέλα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία και τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά εκτεθειμένος από τις σχέσεις του με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού».

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα και υπογραμμίζει πως δικά της στελέχη δεν ταξίδεψαν σε τέτοιες χώρες με ιδιωτικό λίαρ τζετ σκοτεινού προσώπου για να κάνουν τον μεσάζοντα επιχειρηματικών συμφωνιών. Ούτε στελέχη της παρέστησαν στην κηδεία αμφιλεγόμενων προσώπων.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα.

Με διαδικαστικά προσχήματα αρνήθηκε να συζητηθούν στη Βουλή οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα, όπως ήδη συνέβη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μέσα στον εκνευρισμό και στην αμηχανία του, θυμήθηκε το γνωστό ανέκδοτο «κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους» και μας κατηγόρησε γιατί δεν ζητάμε να συζητηθούν οι εξελίξεις στην … Παραγουάη!

Να τους θυμίσουμε λοιπόν ότι:

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέστησαν στην κηδεία αμφιλεγόμενων προσώπων. Δεν έστελναν επιστολές για «κοινές αξίες και κοινούς στόχους». Δεν παρουσιάζουν την Βενεζουέλα ή άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής περίπου ως επίγειο παράδεισο. Δεν ειρωνεύτηκαν τους αντιπάλους κανενός αυταρχικού καθεστώτος. Δεν ταξίδεψαν σε τέτοιες χώρες με ιδιωτικό λίαρ τζετ σκοτεινού προσώπου για να κάνουν τον μεσάζοντα επιχειρηματικών συμφωνιών.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να συζητηθεί ένα θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα παγκοσμίως.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά εκτεθειμένος από τη στενή συσχέτισή του με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού.

Που φυλακίζουν πολιτικούς αντιπάλους, καταργούν το κοινοβούλιο, καταπατούν τις πολιτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τους αφήνουμε στην περιφρόνηση κάθε δημοκρατικού πολίτη».

Σχετικά Νέα