ΝΔ: Ο κ. Χουλιαράκης παραδέχεται ότι φέρνουν 4ο Μνημόνιο

«Ο κ. Χουλιαράκης, αντί να μετάσχει χθες στη συνεδρίαση του Euro WorkingGroup, προτίμησε να κάνει διάλεξη στο L.S.E.», αναφέρει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Είπε, μάλιστα, πως εάν δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές στο αμέσως επόμενο διάστημα, η Ελλάδα θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, θα επανέλθει η αβεβαιότητα και θα αρχίσει η συζήτηση για 4ο Μνημόνιο», σημειώνεται σχολιάζεται.

«Παραδέχεται, δηλαδή, ότι η ανικανότητα και οι ιδεοληψίες της Κυβέρνησης φέρνουν τη χώρα μπροστά σε ένα ακόμη Μνημόνιο, στην καλύτερη περίπτωση. Ή στην αναβίωση του Grexit, η οποία έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Προϊδέασε μάλιστα, στην καλύτερη περίπτωση άμεσης ολοκλήρωσης της συμφωνίας, για μία επώδυνη, πολύ χειρότερη απ’ ότι υποστήριζαν, συμφωνία. Όπως έγινε και με την προηγούμενη αξιολόγηση», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η Νέα Δημοκρατία εδώ και καιρό έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην Κυβέρνηση, επισημαίνοντάς της ότι όσο καθυστερεί στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και στις αποκρατικοποιήσεις και όσο ακολουθεί το εσφαλμένο μείγμα της υπερφορολόγησης των πολιτών τόσο ο κίνδυνος αποτυχίας του προγράμματος θα μεγαλώνει. Και οι δηλώσεις Χουλιαράκη αποδεικνύουν ότι ο διχασμός του ΣΥΡΙΖΑ και ο πολιτικός καιροσκοπισμός του πρωθυπουργού συνιστούν σοβαρή απειλή για τη χώρα», τονίζεται.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει δεύτερη φορά το έγκλημα Τσίπρα – Βαρουφάκη του 2015», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά Νέα