ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο από την ελληνική πραγματικότητα

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», σχολιάζει ότι «Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο από την ελληνική πραγματικότητα. Η σημερινή του εμφάνιση, ήταν μία θλιβερή απολογία, γεμάτη ψέματα, αλαζονεία και κυνισμό, από έναν εκνευρισμένο πρωθυπουργό που έδειξε την πολιτική του γύμνια».

«Καμία επαφή με την αλήθεια», συνεχίζει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «έφτασε στο σημείο να πει ότι οι εταίροι του ζητούσαν 42 φορές περισσότερα μέτρα. Δηλαδή μέτρα συνολικού ύψους 151,2 δισ.!»

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρωθυπουργός δεν έχει «καμία ενοχή για τη μεγαλύτερη φοροεπιδρομή που έγινε ποτέ σε βάρος των Ελλήνων.Καμία ειλικρίνεια για το τέταρτο Μνημόνιο που φέρνει με τα πιο σκληρά μέτρα, με κόψιμο των συντάξεων και του αφορολόγητου. Καμία μεταμέλεια για τα εμπόδια που έβαλε και ως αντιπολίτευση και ως Κυβέρνηση στην πραγματοποίηση των ιδιωτικοποιήσεων.Καμία αυτοκριτική για τις τραγικές του ευθύνες».

«Μόνο θράσος και αλαζονεία ότι οι Έλληνες δεν κάνουν διαδηλώσεις εναντίον του», τονίζει καταλήγοντας η αξιωματική αντιπολίτευση και προτρέπει να «μην προκαλεί τον ελληνικό λαό», καθώς «οι αγανακτισμένοι του χθες, που έγιναν μετακλητοί του υπάλληλοι, είναι οι μόνοι που τον ανέχονται. Γιατί ο κ. Τσίπρας ζει στο δικό του κόσμο: «ΣΥΡΙΖΑ εξουσία, πάση θυσία»».

Σχετικά Νέα