ΝΔ εναντίον ΝΔ! Σταμάτα τις αναρτήσεις χωρίς μέτρο

Στον συνάδελφό του και ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κύρτσο, να σταματήσει τη χωρίς μέτρο αντιπολίτευση, απευθύνεται ο τομεάρχης Εξωτερικών, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουμουτσάκος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Φίλε @GiorgosKyrtsos σταμάτησε σε παρακαλώ αυτές τις αναρτήσεις της χωρίς μέτρο αντιπολίτευσης αυτήν την τραγική ώρα. Ακολούθησε το παράδειγμα του Κυριάκου. Η Ελλάδα θρηνεί μια καταστροφή, ας μην τρώει και τις σάρκες της».

Νωρίτερα, ο κ. Κύρτσος είχε αναρτήσει σειρά tweet με τα οποία ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση. Χαρακτηριστικό είναι το tweet: «Τελικά έγινε της Πορτογαλίας, έναν χρόνο μετά. Κυβέρνηση, κομματικό-γραφειοκρατικό κράτος και παρακλάδια δεν πήραν πρωτοβουλίες για να αποτραπεί μία πορτογαλικού τύπου τραγωδία στην Ελλάδα αν και ήταν πολύ πιθανή. Τώρα θα μετρήσουμε θύματα και, όπως πάντα, διάφορες δικαιολογίες».

Πάντως, λίγο αργότερα ο κ. Κουμουτσάκος έσβησε το tweet του και μόλις ένας χρήστης τον ρώτησε γιατί το έκανε, ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ απάντησε πως «το μήνυμα εστάλη. Τέλος».

Σχετικά Νέα