ΝΔ: Δήθεν καθαρή η έξοδος από το τρίτο Μνημόνιο

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για δήθεν καθαρή έξοδο από το τρίτο Μνημόνιο το οποίο δεν θα υπήρχε, αν δεν είχε μεσολαβήσει η καταστροφική διακυβέρνηση Τσίπρα.

«Το κατά τ’ άλλα λαλίστατο Γραφείο Τύπου του Μαξίμου δεν βρήκε λέξη να πει για τη δήλωση του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) κ. Κλάους Ρέγκλινγκ ότι “η Ελλάδα όχι μόνο διέκοψε, αλλά και αντέστρεψε τις μεταρρυθμίσεις κατά το πρώτο μισό του 2015” και ότι “το κόστος που πλήρωσε η χώρα γι’ αυτό το επεισόδιο τιμολογείται από 86 δισ. έως 200 δισ. ευρώ”, τονίζει στη σχετική ανακοίνωση η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ελπίζουμε να το κάνει αύριο ο κ. Τσίπρας στη διάρκεια των πανηγυρισμών του για τη δήθεν καθαρή έξοδο από το τρίτο μνημόνιο, το οποίο δεν θα υπήρχε, αν δεν είχε μεσολαβήσει η δική του καταστροφική διακυβέρνηση», προσθέτει η ΝΔ.

«Υ.Γ.  Καθώς φημολογείται ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε την Ιθάκη για τη νέα επικοινωνιακή φιέστα του, η Νέα Δημοκρατία του αφιερώνει προκαταβολικά τους στίχους του Καβάφη:

“Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο.
Αλλά δεν έχει να σε δώσει τίποτα πια”», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σχετικά Νέα