ΝΔ: Ανίκανη η κυβέρνηση να επιτύχει ισχυρή ανάπτυξη

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύουν η Ντ. Μπακογιάννη και ο Χρ. Σταϊκούρας τονίζοντας ότι η Ελλάδα είναι παγιδευμένη στον φαύλο κύκλο της υπερφορολόγησης, της εσωτερικής στάσης πληρωμών και της συρρίκνωσης της ρευστότητας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση Τσίπρα.
Με αφορμή τις δηλώσεις του συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, Φραγκίσκου Κουτεντάκη η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ και ο Τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
«Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η κυβέρνηση πέφτει έξω στις εκτιμήσεις της για την ανάπτυξη. Και το 2018, αποδεικνύεται ανίκανη να επιτύχει ισχυρή ανάπτυξη και να δρομολογήσει την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας.
Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τους φόβους της Νέας Δημοκρατίας ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έρχονται στη χώρα επενδύσεις που θα δημιουργήσουν πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Η Ελλάδα είναι παγιδευμένη στον φαύλο κύκλο της υπερφορολόγησης, της εσωτερικής στάσης πληρωμών και της συρρίκνωσης της ρευστότητας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα».

Σχετικά Νέα