ΝΔ:Αν ψάχνουν για “στρατηγικούς κακοπληρωτές” ας κοιταχτούν καλύτερα στον καθρέφτη

Επίθεση στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δηλώσεις του σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον Νίκο Παππά και το μέγαρο Μαξίμου για “λάσπη”, ενώ καταλογίζει στον “κατά τα άλλα, λαλίστατο” υπουργό, σιωπή, σε ότι αφορά τις υποθέσεις Αρτεμίου και της εφημερίδας “Αυγή”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής:

“Σεβόμενοι το πνεύμα των ημερών είχαμε αποφασίσει να μην απαντήσουμε στην ταχύτατη υιοθέτηση από την Κυβέρνηση του κατάπτυστου δημοσιεύματος της εφημερίδας των Καλογρίτσα – Βαξεβάνη.

Οι προκλητικές, όμως, δηλώσεις και τα υπονοούμενα του κ. Παππά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο.

Η παρέα του Μεγάρου Μαξίμου:

– Που δεν έχει πει ούτε κουβέντα για τη σχέση της με τον ειδικό στις offshore κ. Αρτεμίου και τα ταξιδάκια μαζί του στη Βενεζουέλα.

– Που προστατεύει το φυσικό πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την offshore εταιρία της “Αυγής”, συμπορεύεται πλέον απροκάλυπτα με τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα της εφημερίδας των βοσκοτοπίων που αποδεικνύεται πρωταθλήτρια στη λασπολογία.

Λάσπη που υιοθετούν, την ίδια στιγμή που αποκρύπτουν το πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος, που πρόσφατα διαβιβάστηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης, σύμφωνα με το οποίο η εφημερίδα  “Αυγή”, παρά την κακή της οικονομική κατάσταση, λαμβάνει δάνεια με εγγύηση τη μελλοντική χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν ψάχνουν για “στρατηγικούς κακοπληρωτές” ας κοιταχτούν καλύτερα στον καθρέφτη και ας αναλογιστούν πως λέγεται αυτός που βρέθηκε στην κατοχή του με ένα κτίριο που δεν του άνηκε και το οποίο αγοράστηκε με δάνειο το οποίο αδιαφανώς κουρεύτηκε κατά 60%”.

ΥΓ. Περιμένουμε από τον κατά τ’ άλλα λαλίστατο κ. Παππά να απαντήσει στις επανειλημμένες ερωτήσεις μας για τις σχέσεις του με τις offshore του κ. Αρτεμίου, της “Αυγής”, καθώς και για τα περίεργα ραντεβού του με ανθρώπους που μπαίνουν και τον συναντούν από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου…”.

Σχετικά Νέα