Νέα διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής

xrusiaugidiki_madata1_838772306Σε νέα διακοπή για τις 3 Ιουνίου οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα, η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής που δικάζεται στον Κορυδαλλό από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Η νέα διακοπή προκάλεσε την ενόχληση της προέδρου της έδρας κυρίας Μαρίας Λεπενιώτου αλλά και της πλευράς του αδικαχαμένου, Παύλου Φύσσα.

Ειδικότερα, το δικαστήριο είχε διορίσει αυτεπαγγέλτως συνηγόρους σε κατηγορούμενους, οι οποίοι ζήτησαν προθεσμία για να ενημερωθούν περί της δικογραφίας. Μάλιστα οι νέοι συνήγοροι ζήτησαν από το δικαστήριο προθεσμία δύο μηνών, η έδρα ωστόσο αποφάσισε η δίκη να συνεχιστεί την Παρασκευή.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος κυρία Μαρία Λεπενιώτη, εξέφρασε τη δυσφορία της για τη ροή της δίκης και απέδωσε ευθύνη τόσο στον προϊστάμενο του τριμελούς συμβουλίου διοίκησης του Εφετείου Αθηνών κ. Νικόλαο Δαυρο, όσο και στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Όπως ανέφερε παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της για επιτάχυνση της διαδικασίας, ο κ. Δαυρος όρισε μόνον πέντε δικάσιμους εντός του Ιουνίου, ενώ το υπουργείο ολιγωρεί ως προς το θέμα της μεταφοράς της δίκης σε άλλη αίθουσα.

Σχετικά Νέα