Μ. Λαζαρίδης: Η Οδύσσεια των πολιτών θα τελειώσει με τις εκλογές

«Από χθες είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Η Οδύσσεια των πολιτών θα τελειώσει με τις εκλογές. Με τις εκλογές θα έρθει μια σοβαρή κυβέρνηση που θα έχει σχέδιο και όραμα για την επόμενη μέρα». Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόσθεσε:

«Χθες είδαμε έναν πρωθυπουργό χωρίς το παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής να επιμένει να λέει ψέματα, κυρίως να διχάζει. Καλό είναι να κοιτάμε το παρελθόν και να δούμε τη ζημιά που έκανε η κυβέρνηση το α’ εξάμηνο του 2015 με την περήφανη διαπραγμάτευση. Μην έχετε καμία αμφιβολία πως ο ελληνικός λαός όλα αυτά που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια δεν πρόκειται να τα ξεχάσει. Οι Ελληνίδες και Έλληνες δεν πιστεύουν σε τίποτα τον κ. Τσίπρα. Η κυβέρνηση θα επιχειρήσει και πάλι να πει ψέματα μέσα από μια ακατάσχετη παροχολογία την ίδια στιγμή που συνεχίζει να έχει ένα παράλογο μείγμα φόρων και εισφορών που πλήττει και τους συνταξιούχους και τα εισοδήματα των Ελλήνων πολιτών».

«Την ίδια στιγμή», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «η κυβέρνηση δεν μιλάει για μεταρρυθμίσεις για ένα καλύτερο και αποτελεσματικό δημόσιο τομέα. Ούτε για μεταρρυθμίσεις για ένα κοινωνικό Κράτος. Δεν τους ενδιαφέρει αυτό. Η Νέα Δημοκρατία όμως έχει και σχέδιο και όραμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση που περιλαμβάνει μειώσεις σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και ένα καλύτερο Δημόσιο και φυσικά επενδύσεις που θα φέρουν δουλειές».

Οπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ, αναφερόμενος στην ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι ο σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε: «Η Νέα Δημοκρατία κράτησε μια πολύ σοβαρή και ήπια στάση. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για διαχρονικές ευθύνες. Πήρε πρωτοβουλίες και μίλησε με Ευρωπαίους αξιωματούχους. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση απέδειξε ότι δεν είχε κανένα σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της φωτιάς. Η ανικανότητά της είναι σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα