Δημοσιεύθηκε στις: Πα, Ιούν 3rd, 2016

Μπούκαρε η αστυνομία στη Banco Santander για τη λίστα Φαλτσιανί

ImageHandler (1)Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η τράπεζα επιβεβαίωσε το αίτημα για παράδοση στοιχείων από την αστυνομία, με εντολή δικαστή, αναφέροντας πως προσφέρει τις διαθέσιμες πληροφορίες στις αρχές

Μεγάλη επιχείρηση στο πλαίσιο της έρευνας για τη λίστα που υπέκλεψε ο Ερβέ Φαλτσιανί από την HSBC, οργάνωσε η ισπανική αστυνομία, πραγματοποιώντας έφοδο στα κεντρικά γραφεία της Banco Santander.

Σύμφωνα με την WSJ, στόχος της αστυνομίας ήταν η αναζήτηση εγγράφων στο προάστιο Μποατίγια ντε Μόντε της Μαδρίτης, όπου είχαν πληροφορίες πως βρίσκεται συγκεντρωμένο υλικό, εξασφαλίζοντας δικαστική εντολή για την πραγματοποίηση της έρευνας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Banco Santander επιβεβαίωσε το αίτημα για παράδοση στοιχείων από την αστυνομία, με εντολή δικαστή, αναφέροντας πως προσφέρει τις διαθέσιμες πληροφορίες στις αρχές.

Δύο εκπρόσωποι της ισπανικής αστυνομίας επιβεβαίωσαν πως πραγματοποιήθηκε έφοδος στα κεντρικά γραφεία της Banco Santander το πρωί της Παρασκευής, ξεκινώντας την έρευνα για την ανεύρεση των στοιχείων.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo