Μπελαβίλας: Ο υπόδικος εφοπλιστής επιδόθηκε σε παραλήρημα ύβρεων

Αιχμηρή ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά, στις δηλώσεις Μαρινάκη περί «πολιτικών κοπριτών» – Ανοιχτή εκδήλωση Ν.Μπελαβίλα στον πολυχώρο «Κρεμλίνο» στις 27/1

«Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης «ξέφυγε». Μέσα στον πανικό του αναγκάστηκε να εξέλθει από το χρυσοποίκιλτο ασφαλές περιβάλλον του και να κάνει για πρώτη φορά πολιτική ομιλία! Διάλεξε ως χώρο το προσωπικό του φέουδο, την εκδήλωση (Τρίτη 22/1) του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»», δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Νίκος Μπελαβίλας, απαντώντας με σκληρή γλώσσα στις δηλώσεις του Β.Μαρινάκη.

Ο Ν.Μπελαβίλας πρόσθεσε ότι «εκτός άλλων ωραίων, ο υπόδικος εφοπλιστής, επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα ύβρεων διερωτώμενος: «Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για παράδειγμα τι έχει κάνει για την πόλη; Δηλαδή αυτοί έρχονται εδώ σαν πολιτικοί κοπρίτες να πουν τι;». Λογικό. Χρησιμοποίησε τη γλώσσα που γνωρίζει. Και τη βαθειά του άγνοια για την πόλη».

«Τόσο ο ίδιος όσο και ο επισκέπτης στον Πειραιά, δήμαρχος, δεν γνωρίζουν τη δράση μας τόσα χρόνια, τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις ως «Λιμανιού της Αγωνίας» και των Πειραιωτών, που βρισκόμαστε σε κοινά μετερίζια από το 1999» σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «για την πανεπιστημιακή ιδιότητα του Νίκου Μπελαβίλα, και τις δεκάδες μελέτες του και παρεμβάσεις για τον Πειραιά, είναι επίσης λογικό να έχει άγνοια. Δεν περιμέναμε να έχει επιστημονικές γνώσεις, ούτε να τις αναζητά. Άλλωστε, ο ουρανοκατέβατος ολιγάρχης, μόλις το 2014, ανακάλυψε την… πόλη και την αυτοδιοίκηση και αποφάσισε ότι θέλει να την κάνει «σπίτι του», όπως ομολογεί ή και χωράφι του, ακόμα καλύτερα, προσφέροντας λίγες ελεημοσύνες».

«Οι πραγματικοί ευεργέτες, και υπήρξαν πολλοί, δεν επεδίωξαν ποτέ να έχουν λόγο στην διοίκηση της πόλης ή να πάρουν κάτι απ’ αυτήν. Είναι φανερό ότι ο υβριστής ολιγάρχης και ο εκλεκτός του απερχόμενος δήμαρχος επιδιώκουν να υψώσουν στον Πειραιά σημαία ευκαιρίας, όπως αυτές που έχει στα καράβια του ο… πατριώτης κ. Μαρινάκης» σημειώνει ο Ν.Μπελαβίλας.

«Όμως, οι πειραιώτες, όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες δεν θα επιτρέψουν αυτό το κατήφορο. Η μάχη για να περάσει ξανά η πόλη στους Πειραιώτες άρχισε και θα είναι νικηφόρα».

Ανοιχτή εκδήλωση Ν.Μπελαβίλα στον πολυχώρο «Κρεμλίνο»

Ανοικτή εκδήλωση στον πολυχώρο «Κρεμλίνο» (Χαϊδαρίου 6, Γκάζι-Παπαστράτου, Πειραιάς) πραγματοποιεί την Κυριακή 27/1 στις 19:00 ο Ν.Μπελαβίλας.

«Είπαμε, να ανταμώσουμε όλες και όλοι στο επίσημο ξεκίνημα της εκστρατείας. Όχι σε μία παγωμένη αίθουσα με στημένους -όπως πρέπει- ομιλητές. Θέλουμε μία χαρούμενη συνάντηση όσων συνταξιδεύουμε σε αυτό το ωραίο ταξίδι. Θα εξηγήσουμε τα βήματα και θα παρουσιάσουμε το όνομα του συνδυασμού μας», σημειώνουν οι διοργανωτές.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «είμαστε εδώ, είμαστε από εδώ! Συν-σχεδιάζουμε τη μεγάλη αλλαγή στον Πειραιά. Ξεκινάμε, συζητώντας, οργανώνοντας, παρουσιάζοντας τις ιδέες μας για την πόλη. Σας περιμένουμε όλες και όλους».

Σχετικά Νέα