Δημοσιεύθηκε στις: Σα, Σεπ 17th, 2016

Μπακογιάννη:Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών θα καταλήξει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση

1629790Η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη,σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά»,δηλώνει πως «η «συμφωνία αλήθειας» που προτείνει η Ν.Δ. στον ελληνικό λαό δεν είναι σύνθημα κενό περιεχομένου, αλλά θα σηματοδοτήσει το τέλος του λαϊκισμού και θα ενώσει τους Έλληνες ανεξάρτητα με το τι ψήφιζαν ως χθες.

Παράλληλα,προσθέτει πως μοναδικός στόχος θα είναι η δημιουργία της νέας Ελλάδας, μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας.

Υποστηρίζει επίσης ότι η κυβέρνηση δεν έχει πλέον αξιοπιστία και φέρνει ως παράδειγμα τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη για το χρέος, λέγοντας ότι «είναι εντελώς αντίθετες από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ».

Η κ. Μπακογιάννη δηλώνει ότι «από την παρουσία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, το μόνο που έμεινε στην κοινή γνώμη είναι ο κυνισμός της εξουσίας που επέδειξε» και σημειώνει ότι «αυτό σημαίνει ότι η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε».

Μιλώντας για τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά τονίζει ότι «δεν επηρεάζουν τον στόχο της ΝΔ για τη δημιουργία μιας πλατειάς κοινωνικής συμμαχίας» και υπογραμμίζει ότι «θα απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους στους προοδευτικούς πολίτες, είτε βρίσκονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς είτε στο χώρο του Κέντρου».

Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών η πρώην υπουργός εκτιμά ότι «θα καταλήξει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση», υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση σήμερα βρίσκεται μπροστά στο αδιέξοδο του κλεισίματος επιχειρήσεων και των απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων».

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo